DK EN

Fleksibilitet Effektivitet Kompetence

Det siger vores kunder

Jeg bruger EJV Tooling som leverandør af produktionsudstyr. Jeg har stor tillid til dem; de er faglige dygtige og leverer kvalitet til en fornuftig pris. De har en kæmpeerfaring, som vi sammen udnytter gennem sparring. De er åbne over for nye idéer og spiller med – men bidrager ofte også med anderledes og alternative løsninger. En sparring med EJV Tooling giver dig altid lidt ekstra.

Stig Jakobsen
Method Enginee
J. Guldmann A/S

Titanx har gennem 1,5 år brugt EJV Tooling som leverandør af reservedele og større komplette værktøjer. Reservedelene, der leveres med måleprotokol, er udført i en god kvalitet. Leveringstiderne fra EJV Tooling er korte og deres priser er gode. Hos Titanx er vi derfor tilfredse med arbejdet.

Ragnar Johansson
Tool Engineer
Titanx Engine Cooling AB

EJV Tooling er vores leverandør af værktøjer, og det har de været i ca. 20 år. Det er der flere grunde til: Når værktøjerne leveres er de altid i orden – også fordi vi præcist får det, som de endelige konstruktionstegninger beskriver. De arbejder godt og tæt sammen med vores egne konstruktører. Og så er der et fornuftigt forhold mellem pris og den ønskede kvalitet, der leveres. Vi er godt tilfredse med samarbejdet.

Erik Cornelius Hansenn
Teknisk Chef
AVK Gummi A/S

Værktøjer til produktion af tekniske gummiartikler

Læs mere >>

Dybtrækværktøj
Online brochure